fbpx

BO AKTIVT KONCEPT

Vårt lägenhetskoncept Bo Aktivt byggs kring vackra trädgårdar med angenäma klimat och anpassade aktivitetsutbud. Grönskande växter, blommor och blad året runt, precis utanför dörren. Oavsett var du befinner dig så omges du av en luftig och ljus atmosfär.

Du lever och bor helt på dina egna villkor. På morgonen kan du ta en promenad i trädgården följt av en simtur i poolen och på eftermiddagen kanske spela lite boule följt av ett glas vin i loungen. Bo Aktivt handlar om valmöjligheter.

Vi vill att livet i en Bo Aktivt ska vara så bekvämt som möjligt så att du kan fokusera på det som betyder mest för dig. Därför har vi skapat en helhetslösning där vi erbjuder ett bredd tjänsteutbud som städning, kemtvätt och flera andra sätt för att göra livet lite enklare.

 

Bo Aktivt  består av lägenheter i olika storlekar, fördelat på två respektive tre våningar. Samtliga lägenheter har garageplats och lägenhetsförråd i källaren. 

Lägenheternas miljöpåverkan ska vara minimal både under byggtiden och förvaltningen. Med smart hantering av energi och modernt tänkande maximeras ditt välbefinnande.

Från garaget går det hiss till alla våningsplan. Lägenheterna har tillgång till vinterträdgården.

På bottenplan har lägenheterna i regel en egen privat uteplats. Lägenheterna på plan 1-3 har stora balkonger och uteplats ut mot vinterträdgården.

Aktuella projekt

BON TOP
MÖLNLYCKE

BO AKTIVT
ÖCKERÖ

BO AKTIVT
TYRESÖ