BOA

Bo Aktivts första säljvernissage

Nu är det dags för vernissage med Bo Aktivt. På Tyresö Slott kommer boendekonceptet att presenteras och representanter från både Bo Aktivt och Svensk Fastighetsförmedling kommer att finnas på plats. Är du inte på plats kan du följa eventet via vår Facebook-sida med bilder och liveuppdateringar.

Den 15 september öppnar vi upp för vår första säljvernissage. Det har varit ett otroligt högt tryck på anmälan och vi är glatt överraskade över att så många vill ta del av Bo Aktivt och dess unika boendekoncept. Platsen för vernissagen är Tyresö Slott, alldeles i närheten av var Brf Bo Aktivt Tyresö kommer att byggas upp. Följ med oss på en resa från planarbete via projektering, kommande byggnation och till när vi nu börjar se projektstart.

På plats kommer det att finnas representanter från Bo Aktivt, bland annat grundare och VD. Därtill finns ansvariga mäklare representerade från Svensk Fastighetsförmedling. Under eventet bjuds ni på mingel, en presentation om Bo Aktivt som koncept, från tanke till färdigt boende, och det ges möjligheten att boka en lägenhet i Brf Bo Aktivt Tyresö. Inflyttning beräknas till sommaren 2019.

För er som inte är på plats så kommer ni att kunna följa eventet via vår Facebook-sida där vi liveuppdaterar med bilder från delar av vernissagen. Se därför till att följa vår Facebook-sida för de senaste uppdateringarna.

Vi är också väldigt glada över att se så många intresserade runt om i Sverige som är intresserade av konceptet och vill att Bo Aktivt ska komma till just deras kommun. Vi letar hela tiden efter fler potentiella platser i Sverige där vi kan bygga upp vårt Bo Aktivt-koncept.