fbpx
MÖLNLYCKE

En grönskande oas mitt i centrala Mölnlycke.

I Mölnlycke har Bo Aktivt påbörjat säljarbetet med energi- och miljösmarta lägenheter för dig som är 55+ i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Moderna och exklusiva hem där miljö, hållbarhet och aktivitet är i fokus.

87 moderna lägenheter med tillgång till gym, pool, bastu och en fantastisk trädgård som erbjuder sommar året om. En rofylld oas som erbjuder gemenskap på dina villkor. Ett unikt centrumboende med allt inom räckhåll; vårdcentral, optiker, apotek, systembolag, banker, mataffärer, blomsterhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, frisörer, restauranger, caféer och torghandel direkt utanför dörren. Endast 10 minuter från Göteborg.

Anmäl ditt intresse direkt hos oss eller via Svensk Fastighetsförmedlings projektsida som du hittar här.

Tillträde

Boyta:

Rum: 

Bostäder:

Pris:

Försäljning:

Preliminärt Q3 2022

40-99kvm

1-4 rok

87 bostadsrättslägenheter

ca. 3 300 000 –  5 200 000 kr

Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke

Tillträde:

Preliminärt Q3 2022

Boyta:

40-99 kvm

Rum:

1 – 4 rok

Bostäder:

87 bostadsrättslägenheter

Pris:

ca. 3 300 000 – 5 200 000 kr

BO MED ETT EGET SPA UTANFÖR DÖRREN

BonTop erbjuder en upplevelse och ett hållbart boende där härliga wellnessmöjligheter ingår. Här finns bland annat pool och ett inbjudande poolområde, ett modernt utrustat gym, möjlighet till personlig tränare och fysioterapeut, bastu med kallvattenpool, friskvårdsrum, vackra trädgårdar, promenadstråk och närheten till naturen.

TRÄDGÅRD ATT LEVA I

Vinterträdgården är hjärtat i gemenskapen, ett atrium på 750 kvadratmeter.

Här kan du umgås, strosa runt, äta en måltid tillsammans med vänner eller njuta av ett glas vin i en lugn vrå.

I de aktiva delarna av vinterträdgården finns en boulebana för trevligt umgänge och spel, trivsamma picknickplatser, pool samt träningsfaciliteter.

När höstmörkret sänker sig över vår del av världen förlänger vi dagsljuset med flera timmar i vinterträdgården. Under mörka
vintermorgnar lyser vi bokstavligen talat upp din vardag för att ge dig en bättre start på dagen.

TJÄNSTER OCH SERVICE SOM FÖRENKLAR VARDAGEN


Bo Aktivt vill förenkla vardagen för sina boende. Hushållsnära tjänster erbjuds för att underlätta vardagsproblematiken och för att kunna ägna mer tid åt sin familj och vänner. Oavsett om du behöver hjälp med städning, att montera ihop en möbel eller byta en lampa så får du enkelt hjälp av Bo Aktivts olika servicetjänster. Bland annat erbjuds också den populära tjänsten att köpa hem färdiga matkassar, dessa kan hämtas upp på avsedd plats i receptionen.

Trädgården får omvårdnad och kärlek av trädgårdsmästare. Tjänsteutbudet växer hela tiden och allt eftersom vad som behövs och efterfrågas av Bo Aktivts boende. I internetcafét finns även bio för mysiga filmkvällar med vännerna.

Bo Aktivt tjänster 2

Intresseanmälan – Mölnlycke

(ej bindande)