Mölnlycke

Bo kvar men bo bättre för dig som är 55+.

Moderna lägenheter mitt i centrala Mölnlycke.

Moderna lägenheter mitt i centrala Mölnlycke. I Mölnlycke har Bo Aktivt påbörjat säljarbetet med energi- och miljösmarta lägenheter för dig som är 55+ i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Moderna och exklusiva hem där miljö, hållbarhet och aktivitet är i fokus.

87 moderna lägenheter med tillgång till gym, pool, bastu och en fantastisk trädgård som erbjuder sommar året om. En rofylld oas som erbjuder gemenskap på dina villkor. Ett unikt centrumboende med allt inom räckhåll; vårdcentral, optiker, apotek, systembolag, banker, mataffärer, blomsterhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, frisörer, restauranger, caféer och torghandel direkt utanför dörren. Endast 10 minuter från Göteborg.

Anmäl ditt intresse direkt hos oss eller via Svensk Fastighetsförmedlings
projektsida som du hittar nedan.

Läs mer om Bon Top Mölnlycke hos Svensk Fastighetsförmedling

Tillträde:

Preliminärt hösten 2020

Boyta:

40-99 kvm

Rum:

1 - 4 rok

Bostäder:

87 bostadsrättslägenheter

Pris:

ca. 3 300 000 - 5 200 000 kr

Gör en intressanmälan

ETT AKTIVT LIV I EN SOCIAL GEMENSKAP

ETT AKTIVT LIV I EN SOCIAL GEMENSKAP

Bon Top Mölnlycke är en upplevelse och ett hållbart boende där härliga wellnessmöjligheter ingår. Här finns bland annat en pool och ett inbjudande poolområde, ett modernt utrustat gym, möjlighet till personlig tränare och fysioterapeut, bastu, friskvårdsrum, vackra trädgårdar, promenadstråk och närheten till naturen.

Hjärtat i gemenskapen är Vinterträdgården. Här kan du umgås, äta en måltid, spela boule med goda vänner och bekanta eller bara njuta av ett glas vin i en lugn vrå. Här är det du själv som bestämmer vad wellness är för dig, oavsett om det är en promenad i en av de grönskande trädgårdarna, ett klassiskt boulespel, ett pass vattengympa i poolen eller några kilometer på löpbandet.

Trädgård att leva i

Vinterträdgården är hjärtat i gemenskapen. Här kan du umgås, strosa runt, äta en måltid tillsammans med vänner eller njuta av ett glas vin i en lugn vrå.

I de aktiva delarna av vinterträdgården finns en boulebana för trevligt umgänge och spel, trivsamma picknickplatser, pool samt träningsfaciliteter.

När höstmörkret sänker sig över vår del av världen förlänger vi dagsljuset med flera timmar i vinterträdgården. Under mörka vintermorgnar lyser vi bokstavligen talat upp din vardag för att ge dig en bättre start på dagen.

SERVICE OCH TJÄNSTER SOM FÖRENKLAR VARDAGEN

Bo Aktivt vill förenkla vardagen för sina boende. Hushållsnära tjänster erbjuds för att underlätta vardagsproblematiken och för att kunna ägna mer tid åt sin familj och vänner. Oavsett om du behöver hjälp med städning, att montera ihop en möbel eller byta en lampa så får du enkelt hjälp av Bo Aktivts olika servicetjänster. Bland annat erbjuds också den populära tjänsten att köpa hem färdiga matkassar, dessa kan hämtas upp på avsedd plats i receptionen.

De tre natursköna trädgårdarna får omvårdnad och kärlek av trädgårdsmästare, vill du så får du självklart också hjälpa till, eller kanske plocka goda färska kryddörter till middagen. Tjänsteutbudet växer hela tiden och allt eftersom vad som behövs och efterfrågas av Bo Aktivts boende. I internetcafét finns även bio för mysiga filmkvällar med vännerna.

Intresseanmälan - Mölnlycke

(OBS! Inte bindande.)