fbpx
TYRESÖ

Framtidens seniorboende i Tyresö

På ett kanonläge i Tyresö med nära till både skärgård och bekvämligheter kommer vi att bygga Sveriges första Bo Aktivt. 

Bo Aktivt ska vara en plats där du har tillgång till både rofyllda rum för egentid och aktiva rum för gemenskap. De tre olika trädgårdarna bjuder in till både och. Spela boule, ta ett glas vin, ett dopp i poolen eller bara strosa runt. I en Bo Aktivt kan du hitta balans i livet, vare sig den balansen handlar om hur du spenderar din tid, äter, motionerar eller umgås med nära och köra. 

Vill du veta mer om Bo Aktivt i Tyresö vänligen kontakta Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö.

Tillträde

Boyta:

Rum: 

Bostäder:

Pris:

Försäljning:

2021

65 – 101 kvm

3 rok

53 bostadsrättslägenheter

ca. 3 372 000 –  5 303 000 kr

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Tillträde:

2021

Boyta:

65 – 101 kvm

Rum:

3 rok

Bostäder:

53 bostadsrättslägenheter

Pris:

ca. 3 372 000 – 5 303 000 kr

ETT AKTIVT LIV I EN SOCIAL GEMENSKAP

Bo Aktivt erbjuder en upplevelse och ett hållbart boende där härliga wellnessmöjligheter ingår. Här finns bland annat pool och ett inbjudande poolområde, ett modernt utrustat gym, möjlighet till personlig tränare och fysioterapeut, bastu med kallvattenpool, friskvårdsrum, vackra trädgårdar, promenadstråk och närheten till naturen.

Bo Aktivt seniorboende

EN TRÄDGÅRD ATT LEVA I

Vinterträdgården är hjärtat i gemenskapen, ett atrium på 750 kvadratmeter.

Här kan du umgås, strosa runt, äta en måltid tillsammans med vänner eller njuta av ett glas vin i en lugn vrå.

I de aktiva delarna av vinterträdgården finns en boulebana för trevligt umgänge och spel, trivsamma picknickplatser, pool samt träningsfaciliteter.

När höstmörkret sänker sig över vår del av världen förlänger vi dagsljuset med flera timmar i vinterträdgården. Under mörka
vintermorgnar lyser vi bokstavligen talat upp din vardag för att ge dig en bättre start på dagen.

Bo Aktivt seniorboende Tyresö

TJÄNSTER OCH SERVICE SOM FÖRENKLAR VARDAGEN


Bo Aktivt vill förenkla vardagen för sina boende. Hushållsnära tjänster erbjuds för att underlätta vardagsproblematiken och för att kunna ägna mer tid åt sin familj och vänner. Oavsett om du behöver hjälp med städning, att montera ihop en möbel eller byta en lampa så får du enkelt hjälp av Bo Aktivts olika servicetjänster. Bland annat erbjuds också den populära tjänsten att köpa hem färdiga matkassar, dessa kan hämtas upp på avsedd plats i receptionen.

Trädgården får omvårdnad och kärlek av trädgårdsmästare. Tjänsteutbudet växer hela tiden och allt eftersom vad som behövs och efterfrågas av Bo Aktivts boende. I internetcafét finns även bio för mysiga filmkvällar med vännerna.

Bo Aktivt tjänster 2

 

Intresseanmälan – Tyresö

(ej bindande)