fbpx
Rindö

Planeringsarbete pågår för att bygga 48 miljösmarta lägenheter

I Rindö planerar Bo Aktivt att bygga energi- och miljösmarta lägenheter för dig som är 55+. Moderna och exklusiva hem där miljö, hållbarhet och aktivitet är i fokus. Mer information om projektet kommer löpande. Håll utkik både här på webben och på bloggen.

Tillträde

Bostäder:

Försäljning: 

Mer info kommer

48 bostadrättslägenheter

Mer info kommer

Tillträde:

Mer info kommer

Bostäder:

48 bostadrättslägenheter

Försäljning: 

Mer info kommer

ETT AKTIVT LIV I EN SOCIAL GEMENSKAP

Bo Aktivt erbjuder en upplevelse och ett hållbart boende där härliga wellnessmöjligheter ingår. Här finns bland annat pool och ett inbjudande poolområde, ett modernt utrustat gym, möjlighet till personlig tränare och fysioterapeut, bastu med kallvattenpool, friskvårdsrum, vackra trädgårdar, promenadstråk och närheten till naturen.

Bo Aktivt seniorboende

EN TRÄDGÅRD ATT LEVA I

Vinterträdgården är hjärtat i gemenskapen, ett atrium på 750 kvadratmeter.

Här kan du umgås, strosa runt, äta en måltid tillsammans med vänner eller njuta av ett glas vin i en lugn vrå.

I de aktiva delarna av vinterträdgården finns en boulebana för trevligt umgänge och spel, trivsamma picknickplatser, pool samt träningsfaciliteter.

När höstmörkret sänker sig över vår del av världen förlänger vi dagsljuset med flera timmar i vinterträdgården. Under mörka
vintermorgnar lyser vi bokstavligen talat upp din vardag för att ge dig en bättre start på dagen.

Bo Aktivt seniorboende Tyresö

TJÄNSTER OCH SERVICE SOM FÖRENKLAR VARDAGEN


Bo Aktivt vill förenkla vardagen för sina boende. Hushållsnära tjänster erbjuds för att underlätta vardagsproblematiken och för att kunna ägna mer tid åt sin familj och vänner. Oavsett om du behöver hjälp med städning, att montera ihop en möbel eller byta en lampa så får du enkelt hjälp av Bo Aktivts olika servicetjänster. Bland annat erbjuds också den populära tjänsten att köpa hem färdiga matkassar, dessa kan hämtas upp på avsedd plats i receptionen.

Trädgården får omvårdnad och kärlek av trädgårdsmästare. Tjänsteutbudet växer hela tiden och allt eftersom vad som behövs och efterfrågas av Bo Aktivts boende. I internetcafét finns även bio för mysiga filmkvällar med vännerna.

Bo Aktivt tjänster 2

Intresseanmälan – Rindö

(ej bindande)