BOA

Nya inspirerande bilder och en spännande nyhet

Vi har hittills visat mycket bilder på Bo Aktivt utifrån, från trädgårdarna och aktivitetsutrymmen, men nu tänkte vi att det är dags att även smygtitta på Bo Aktivt inifrån.

Lägenheterna är luftiga, moderna och ljusa och fokus är på flexibla och öppna planlösningar för att få ett så stort ljusinsläpp som möjligt. Ett exempel på detta är vardagsrummet som ni ser på bilden till inlägget. Stora fönster tillsammans med ljusa väggar och golv. Belysningen är viktig för att skapa en mysig atmosfär i hemmet. Vi har därför inbyggda spotlights som ger ett harmoniskt sken. Inred som du vill och sätt dig ner bekvämt i soffan. Njut av en härlig och harmonisk lägenhet.

Vi vill hela tiden kunna ge inspiration till våra besökare, och till er som så småningom kommer att äga en lägenhet i Bo Aktivt. Hoppas att detta så smått kan stilla er nyfikenhet.

Den spännande nyheten är att vi inom några dagar kommer att integrera Bostadsväljaren på webben. Det är ett smart verktyg som gör det enklare för er att se lägenheterna lite mer ingående än vad som visats tidigare. Bostadsväljaren avser Brf Bo Aktivt Tyresö och här kan du klicka dig igenom lägenheterna, läsa mer information, se priser, avgifter, se fler bilder och även möjlighet att boka en lägenhet. Vi uppdaterar självklart när detta verktyg kan börja användas.