Vår idé – ett nytt sätt att bo

Bo Aktivt har två grundbultar: kompromisslöshet och respekt. Kompromisslöshet är att kunna leva ett gott liv och kunna välja men utan att välja bort. Respekt är att skapa ett hållbart liv för individen, samhället och världen.

Bo Aktivt är en idé som grodde hos upphovmannen Arkitekten Jens-R. Bjaröy och bygger på den moderna människans behov, förutsättningar, drömmar och önskningar.

Kompromisslösheten går hand i hand med respekten. Respekt för individen: att själv kunna välja hur man vill leva, respekt för samhället: att vara en del av lösningen på behoven av nya bostäder med större 

mångfald och valmöjligheter och respekt för världen genom att bygga klimatsmart.

Bo Aktivt handlar om valmöjligheter: ibland bara vara, ibland vara i rörelse. Ibland bara umgås med goda vänner. Där man bor. För att kunna välja så behövs förutsättningar: att ha tillgång till både rofyllda rum och rum för aktivitet, egentid och gemenskap.

Bo Aktivt innebär att kunna ge sig själv tid till avkoppling. Nära till allt. Samhällsfunktioner, centrum, naturen, nära till bra kommunikationer och nära till de man älskar.

Bo Aktivt är inte längre en dröm och en idé utan något som vi kan göra tillsammans. Kompromisslöst och med respekt. Personlig upplevelse med hållbarhet som mål.

Varför Bo Aktivt?

Bo Aktivt bygger en ny vardag som maximerar livskvalité, skapar trygghet och bjuder in till ett hållbart boende.


En ny möjlighet i livet. Upplev mer, skratta mer, njut av både din egentid och gemenskapstid.


En ny tid i livet. Mer tid men också högre kvalitet. Mer aktivitet för din egen skull, umgås mer med personer som du saknat.

En ny fas i livet. Nya intressen, möjligheten att göra det du vill och början att rensa i alla måsten i vardagen.


En ny bostad i livet. Bo Aktivt har kompromisslös respekt för ditt egna val.

Upplevelse

EN UPPLEVELSERIK LIVSSTIL

Bo Aktivt är ett nytt spännande koncept på den svenska bostadsmarknaden. Bo Aktivt erbjuder dig en livsstil, kompromisslös och med respekt för människan och naturen. På utvalda platser runt om i Sverige kan du bo i luftiga, moderna och ljusa lägenheter i direkt närhet till grönskande trädgårdar året runt.

Med bland annat boulebana, pool, gym och bastu kan du också hålla dig aktiv samtidigt som du umgås med grannar och vänner. Konceptet erbjuder lägenheter i varierande storlekar och med individuell anpassning för att du ska kunna leva och bo på dina villkor – inte på någon annans.

Bon Top Mölnlycke Fitness och gym

Design

TIDLÖS DESIGN

Bostäderna är tidlösa och designade av arkitekter med lång erfarenhet. Lägenheterna byggs kring vackra trädgårdar med angenäma klimat och anpassade aktivitetsutbud. Grönskande växter, blommor och blad året runt, precis utanför dörren.

Oavsett var du befinner dig så omges du av en luftig och ljus atmosfär. Lägenheternas miljöpåverkan ska vara minimal både under byggtiden och förvaltningen.

Med smart hantering av energi och hypermodernt tänkande maximeras ditt välbefinnande.

Individuellt

PÅ DINA VILLKOR

Vardagen hos Bo Aktivt är trygg, bekymmersfri och full av möjligheter. Bo Aktivt ökar livskvaliteten för personer som nått en bit på livsvägen. Med balans mellan det aktiva sociala livet och sin egentid och lugn och ro. Ledorden för Bo Aktivt är helt enkelt personligt och flexibelt: rum för både själen, hjärtat och kroppen. Din lugna, avkopplande och stressfria oas. På dina villkor, när du vill.

Bon Top Vinterträdgård

Design

Bo Aktivt Boule Vinterträdgård

GEMENSKAP

Boulebana, mötesplatser, trädgårdar, tjänster för att förenkla vardagen, internetcafé, närheten till motionsspåret och träningsgemenskap. 

En viktigt del i att göra Bo Aktivt till ett unikt koncept är att maximera dina möjligheter till aktivitet och gemenskap. På dina villkor och när du själv bestämmer. Allt byggt nära för att göra det tillgängligt och tillsammans kunna njuta av vardagen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta oss på:
+46 31 788 25 77

Bo Aktivt
Idrottsvägen 14A
431 62 Mölndal

Jens-R. Bjaröy, Styrelseordförande
jens@boaktivt.se
Mobil: +46 76 034 36 00

Ulf Spennare, VD
ulf@boaktivt.se
Mobil: +46 73 523 06 85