top of page
Sök
ulf9162

Seniorvärldskonferensen i Chalmerska Huset i Göteborg 17/10-2024

Behovet av attraktiva, goda bostäder för seniorer att flytta till är mycket stort i städer såväl som på landsbygden! Vad behöver man tänka på när man utvecklar bostäder som understödjer trygghet, gemenskap, god hälsa och självständighet? Hur anpassar vi samhället till en åldrande befolkning? Hur får vi det att hända? Bio Aktivt i Sverige AB är ett av medlemsföretagen i Seniorvärlden som tvärsektoriellt arbetar för att driva på utvecklingen och öka kunskapen i branschen.


17/10 arrangerar vi Seniorvärldskonferensen i Chalmerska Huset i Göteborg. Konferensen har utgångspunkt i antologin "Bra bostäder för seniorer". Föreläser gör kapitelförfattare utifrån bokens tre tema: ekonomi, behov och hälsa samt design. Ulf Spennare från Bo Aktivt kommer att föreläsa om BonTop i Mölnlycke som består av 88 bostadsrättslägenheter med en inglasad vinterträdgård. Wellnessdel med pool, bastu, gym, samlingslokal m.m..

Kom och inspireras av goda exempel och föreläsningar, delta i rundabordssamtal, bidra i diskussioner och var med och blicka framåt tillsammans med oss under ledning av moderator Andrea Hartmann Jovell



9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page