BOA

Valfrihet

Den fysiska kontakten får stå tillbaka i takt med att den digitaliserade världen växer. Sociala medier kan aldrig ersätta det personliga mötet mellan människor. Faran är att många, speciellt äldre kommer att känna sig ensammare i framtiden. Välbefinnandet och hälsan är beroende av gemenskap och kontakt med andra människor. Men möjligheten av att kunna vara … Läs hela inlägget

top-omboaktivt

Den fysiska kontakten får stå tillbaka i takt med att den digitaliserade världen växer.
Sociala medier kan aldrig ersätta det personliga mötet mellan människor. Faran är att många, speciellt äldre kommer att känna sig ensammare i framtiden.

Välbefinnandet och hälsan är beroende av gemenskap och kontakt med andra människor. Men möjligheten av att kunna vara ensam när så önskas är också viktigt.
Bo Aktivt seniorboende ger de boende valfrihet, här kan du skräddarsy och tillgodose dina egna behov. Vår vision är att boendet ska ge varje individ verktyg för att skapa sin egen tillvaro, med social gemenskap och utvalda aktiviteter.

— I Internetcaféet/loungen kan du utforska den digitala världen, med hjälp om så behövs. Du kan umgås, läsa tidningen, anordna en biokväll eller varför inte en dans?
— I Wellness-avdelningen njuter du av vattengymnastik, en simtur, eller kanske badar bastu efter en kall vinterpromenad. Här finns också träningsmöjligheter i ett välutrustat gym där du kan träna på egen hand. Organiserad träning i grupp kan anordnas, det finns även möjligheter att anlita en personlig tränare, massör eller fysioterapeut.

Möjligheterna är många och valet är ditt. Bo Aktivt är ett boende helt på dina villkor!

Bo Aktivt har ännu ett antal lediga lägenheter i vårt kommande projekt på Tyresö, utanför Stockholm.